Apparaten en accessoires
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 pieces
Ingrediënten
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
14.9 g
Calorieën
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
39.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nester TM7
30 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Kale Chips
40 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Sea Moss Gel
12 godz. 10 min
Raw Chocolate Brownies
30 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min