Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pico de Gallo
- 250 g tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
- 1 jalapeño pepper, trimmed and cut into halves (optional)
- 80 g red onions
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Sour "cream"
- 100 g raw cashew nuts
- 100 g raw pine nuts
- 60 g lemon juice
- 150 g water, filtered
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Guacamole
- 2 avocados, flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches black pepper, ground
Assembly
- 150 g grated vegan cheese
- 400 g refried beans, canned (see Tip)
- ½ iceberg lettuce, shredded
- cilantro, fresh, leaves only, for garnishing
- corn chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Bowl
50 min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Lemon Ginger Sour
15min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Guacamole
5min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Sweet Cucumber Pickles
48sa 20 dk
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Lentil Salad
35 min