Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 270 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 lemon, finely grated zest only
- 10 fresh basil leaves
- 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
- 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 70 g water, cold
- 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
- 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
- 30 g olive oil
- 1 tsp light brown sugar
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 300 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- ¾ tsp ground nutmeg
- 200 g ricotta cheese
- 200 g double cream
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Pasta alla Nerano
40min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min