Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 270 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 lemon, finely grated zest only
- 10 fresh basil leaves
- 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
- 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 70 g water, cold
- 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
- 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
- 30 g olive oil
- 1 tsp light brown sugar
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 300 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- ¾ tsp ground nutmeg
- 200 g ricotta cheese
- 200 g double cream
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Eastern European Brunch
1h 30min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Pea and Courgette Tarts
1h