Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried broad beans
- 200 g dried white sweetcorn kernels (type canjica)
- 100 g popcorn kernels (unpopped), dried
- 2200 g water, plus extra for soaking
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 bay leaves, dried
- 400 g bacon, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pork spare ribs, cut in individual ribs
- 100 g white wine
- 4 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
- 1 ½ tsp olive oil
- 200 g chorizo, in one piece
- 300 g kale, cut in thin strips (1 mm)
- 350 g sweet potato, cut in pieces (2 cm)
- 250 g pumpkin, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 fresh red chilli, cut in slices
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 300 g canned butter beans, drained
- red chilli sauce (gindungo), for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2539.7 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4h
Pizza Bianca
45 Min
French vanilla canelé
Geen beoordelingen
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Baguettes
3h 45 min
Prosciutto Herb Breadsticks
30min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Mexican chicken soup
40min