Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Cream
-
8
oz dark chocolate chips
of 8 oz dark chocolate - 1 vanilla bean
- 16 oz whole milk
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz sugar
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 2 tbsp corn starch
- 1 oz unsalted butter
Pâte à choux
- 11 oz water
- 6 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 tsp sugar
- 1 pinch salt
- 9 oz all-purpose flour
- 6 large eggs, divided
Glaze Icing
- 10 oz confectioners sugar
- 2 oz whole milk
- 1 - 2 drops food coloring, pink
- 1 - 2 drops food coloring, purple
- 1 - 2 drops food coloring, green
Buttercream
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz unsalted butter, room temperature
- 1 - 2 drops food coloring, blue
Assembly
- 1 oz cocoa beans (15 beans)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1983.4 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 82.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempered Chocolate
Geen beoordelingen
Oatmeal
15 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Conchas
3h 15min
Brioche Creamed Corn
1sa 10 dk
Little Bird Pancakes
40min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Paleo Baking Powder
5min
Berry Curd
20min
Pancake and Fruit Kebobs
1 godz.
French Toast
40min