Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
of ½ oz yellow onion - 8 ½ oz turkey meat, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Steamed Zucchini
35min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Steamed Peppers
25min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 Min
Shrimp Sauté
25min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Pozole Blanco
1hod. 40min