Apparaten en accessoires
Spiralized Tortilla
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 slices
Ingrediënten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width500 - 600 g
-
onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
olive oil4 - 5 Tbsp
-
large eggs6
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
336.7 mg
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
1373.5 kJ /
328.3 kcal
Vetten
23.6 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spiralize Your Life
28 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Savoury Apero Stars
40 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min