Apparaten en accessoires
Steak tartare
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
839.3 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1140 kJ /
271.5 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Steak Tartare
15min
Sun-dried tomato tartare
15min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Steak tartare
30min
Mushroom cappuccino
25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Salmon Tartare
25min
Tuna Tartare
40min
Tuna poke bowl
1u.