Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions/shallots, trimmed
- 1 tsp pickled capers, drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, room temperature
- bread, to serve
- mixed salad greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 839.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sunny gazpacho
25 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Beurre blanc
15 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Steak Tartare
15 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Salmon tartare
25 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Steak tartare
30 Min