Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions/shallots, trimmed
- 1 tsp pickled capers, drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, room temperature
- bread, to serve
- mixed salad greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 839.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Provençal tart
1h 15min
Venison Wellington
3h 30 min
Steak Tartare
15 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Steak tartare
30 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3sa 55 dk
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min