Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions/shallots, trimmed
- 1 tsp pickled capers, drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, room temperature
- bread, to serve
- mixed salad greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 839.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Caesar salad dressing
10 min
Guacamole
10 min
Scallops with pea purée
25 min
Steak Tartare
15 min
Turmeric and tequila
24 Std. 10 Min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chimichurri
5 Min
Steak tartare
30 min
Taramasalata
15 min