Apparaten en accessoires
Steak tartare
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
839.3 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1140 kJ /
271.5 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Caesar salad dressing
10min
Steak Tartare
15min
Salmon Tartare
25min
Steak tartare
30min
Turkey roulades with minted pea mash
35min
Beurre Blanc
20min
Beurre blanc
15min
Bucatini amatriciana
45min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4u. 20min
Chipotle Caesar Salad
30min