
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions/shallots trimmed
- 1 tsp pickled capers drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks room temperature
- bread to serve
- mixed salad greens to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271.5 kcal / 1140 kJ
- Eiwitten
- 20.3 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Natrium
- 839.3 mg