Apparaten en accessoires
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 45min
12 slices
Ingrediënten
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1290 kJ /
308 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DESSERTS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1u. 10min
Almond tuiles
30min
Focaccia
3u.
Gerbeaud Cakes (Metric)
1u. 20min
Pistachio and Almond Filo Coil
1u. 15min
Fatayer with Cheese and Mint
1u. 5min
Tiramisu
5u. 20min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Chewy pistachio biscuits
45min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4u.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6u. 30min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min