Apparaten en accessoires
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 45min
12 slices
Ingrediënten
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1290 kJ /
308 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DESSERTS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cinnamon Stars (German)
1u. 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3u. 45min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Frangipane Cake
1u. 45min
Savoury Stilton Cheesecake
11u. 40min
Pistachio and Almond Filo Coil
1u. 15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2u.
Grissini with Parmesan and Herbs
5u. 10min
Chocolate Salami
4u. 5min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11u. 30min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1u.
Amaretti
35min