Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Paste
- 250 g pistachio nuts, salted, shelled, roasted, plus extra crushed for garnishing
Pistachio Pastry Cream
- 100 g granulated sugar
- 60 g cornflour
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g soya milk, unsweetened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g vegan butter, diced
- ¼ tsp almond extract
Cannoli Shells
- 50 g vegan butter, diced
- 2 large eggs
- 50 g sugar
- 375 g gluten-free plain white flour
- 2 ½ tsp unsweetened cocoa powder
- 50 g sweet Marsala wine
-
1000
g sunflower oil, for frying
of vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2785.9 kJ / 665.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 24.9 mg
Alternatieve recepten
Five seed bread
1hod. 50min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45min
Bannock Bread
Geen beoordelingen
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)
Geen beoordelingen
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20 min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Spanish Tortilla
1h
Herb Bread
1h 10min
Pistachio Cupcakes
40 min