Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Paste
- 250 g pistachio nuts, salted, shelled, roasted, plus extra crushed for garnishing
Pistachio Pastry Cream
- 100 g granulated sugar
- 60 g cornflour
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g soya milk, unsweetened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g vegan butter, diced
- ¼ tsp almond extract
Cannoli Shells
- 50 g vegan butter, diced
- 2 large eggs
- 50 g sugar
- 375 g gluten-free plain white flour
- 2 ½ tsp unsweetened cocoa powder
- 50 g sweet Marsala wine
-
1000
g sunflower oil, for frying
of vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2785.9 kJ / 665.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 24.9 mg
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Stout Brownies
45 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Courgetti Carbonara
40min
Honey cake
49h 30min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Calzone Napoletano
1h 40min