Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Paste
- 250 g pistachio nuts, salted, shelled, roasted, plus extra crushed for garnishing
Pistachio Pastry Cream
- 100 g granulated sugar
- 60 g cornflour
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g soya milk, unsweetened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g vegan butter, diced
- ¼ tsp almond extract
Cannoli Shells
- 50 g vegan butter, diced
- 2 large eggs
- 50 g sugar
- 375 g gluten-free plain white flour
- 2 ½ tsp unsweetened cocoa powder
- 50 g sweet Marsala wine
-
1000
g sunflower oil, for frying
of vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2785.9 kJ / 665.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 24.9 mg
Alternatieve recepten
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 Std.
Buckwheat Crêpes
45 Min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 Std.
Patatas Bravas with Aioli
1sa 15 dk
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 dk
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 dk
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3sa 20 dk
Poppy seed torte
5 Std.