Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream

Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u.
20 pieces

Ingrediënten

Pistachio Paste
  • pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing
    250 g
Pistachio Pastry Cream
  • granulated sugar
    100 g
  • cornflour
    60 g
  • ground turmeric
    1 pinch
  • fine sea salt
    1 pinch
  • soya milk unsweetened
    500 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • vegan butter diced
    60 g
  • almond extract
    ¼ tsp
Cannoli Shells
  • vegan butter diced
    50 g
  • large eggs
    2
  • sugar
    50 g
  • gluten-free plain white flour
    375 g
  • unsweetened cocoa powder
    2 ½ tsp
  • sweet Marsala wine
    50 g
  • sunflower oil for frying
    1000 g
    vegetable oil, for frying

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 piece

Natrium 24.9 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 2785.9 kJ / 665.8 kcal
Vetten 60.4 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...