Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 365.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Egg White Chocolate Cake
50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Mini Mushroom Galettes
1h 45 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Apple Crumble Cake
1h 10 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15 min