Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 365.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Stout Brownies
45min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Furikake Seasoning
1h 5min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Posh Paleo Bread
55min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Apple Tart (TM6)
1h