Gluten-free Sacher Torte

Gluten-free Sacher Torte

4.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
10 slices

Ingrediënten

Apricots
  • dried apricots, pitted
    150 g
  • water, hot
    150 g
Sponge Cake
  • medium eggs separated
    6
  • rolled oats (see tip)
    40 g
  • dairy-free milk of choice
    240 g
  • sugar
    180 g
  • ground almonds
    120 g
  • unsweetened cocoa powder
    100 g
  • olive oil
    100 g
  • cider vinegar
    5 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
Apricot Filling
  • sugar
    50 g
Chocolate Frosting
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    150 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 365.4 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 2111.3 kJ / 504.6 kcal
Vetten 31 g
Vezels 8.9 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...