Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 365.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1hod.
Guinness® Bread
1h 45min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1hod.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 Min
Feta and Herb Muffins
35min
Mushroom Wellington
2h 20min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1hod.
Pickled Red Onions
1hod. 50min
Fluffy Japanese Cheesecake
1hod. 50min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min