Compatibele versies
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 386.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 Min
Citrus Oil
50 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Gluten-free Blondies
1 Std. 20 Min
Sriracha Sauce
72h 20min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 godz. 10 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Mayonnaise
15 Min