Compatibele versies
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 386.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20 min
Vegan Butter
2 godz.
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Buckwheat Crispbread
1h 30 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Raw Walnut Brownies
1 Std. 10 Min