Compatibele versies
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 386.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten free bread rolls
2h 30min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Vegan Mayonnaise
15 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h