Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g granulated sugar
- 200 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 370 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 800 g plums halved, stone removed
- 60 g granulated sugar
- 20 g unsalted butter
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
Assembly
- 1 Tbsp milk, for brushing/glazing
- 2 tsp icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2135 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 24.1 g
Alternatieve recepten
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min