Apparaten en accessoires
Roasted Cauliflower Houmous
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
cauliflower florets600 g
-
olive oil plus 25 g2 Tbsp
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
tahini60 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
429.5 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
679.4 kJ /
162.4 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dip It or Spread It
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
White Bean and Feta Dip
5min
Celeriac Remoulade
Geen beoordelingen
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1u.
Cinnamon Rice Pudding Cake
5u.
Buckwheat Crispbread
1u. 30min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Portuguese Leeks
45min
Vegan Mayonnaise
15min
Sumac-spiced Houmous
5min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12u. 10min