Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower florets
- 2 Tbsp olive oil, plus 25 g
- ground black pepper, to taste
- 1 garlic clove
- 60 g tahini
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cumin
- 1 tsp lemon juice
- extra virgin olive oil, for garnishing
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 679.4 kJ / 162.4 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 429.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Celeriac Remoulade (TM6)
Pas d’évaluation
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Stracciatella Soup
30min
Spanish Tortilla
1h