Apparaten en accessoires
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
496.4 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
933.2 kJ /
223 kcal
Vetten
18.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min