Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g aubergine, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 30 g pine nuts
- 100 g roasted red peppers, preserved
- 150 g feta cheese, crumbled
- 50 g Greek yoghurt
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 933.2 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 496.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 dk
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Spanish Tortilla
1h
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 dk
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Raspberry Turnovers
2sa
Roasted Cauliflower Houmous
30 dk
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 dk
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 dk