Apparaten en accessoires
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
496.4 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
933.2 kJ /
223 kcal
Vetten
18.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Vegetarian Pizza
Keine Bewertungen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min