Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g aubergine, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 30 g pine nuts
- 100 g roasted red peppers, preserved
- 150 g feta cheese, crumbled
- 50 g Greek yoghurt
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 933.2 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 496.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Sumac-spiced Houmous
5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Pasta alla Nerano
40 min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min