Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough Starter
- 50 g sourdough starter (see tip)
- 100 g strong white bread flour
- 100 g filtered water
Ciabatta
- 300 g water
- 400 - 450 g strong white bread flour
- 10 g salt
- 2 Tbsp olive oil
- semolina, for dusting
Topping
- 250 g raw cashew nuts, soaked in warm water for approx. 1 hour
- 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 70 g olive oil
- ½ tsp mustard
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 200 g leeks, cut in pieces
- 200 g broccoli, cut in strips
- 200 g fresh mushrooms, cut in pieces
- 100 g Swiss chard, cut in strips
- ½ tsp dried chilli flakes
Assembly
- 2 garlic cloves, halved for rubbing
- 30 g watercress, leaves only
- 1 Tbsp olive oil, for seasoning, plus extra for greasing
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 224 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Pasta alla Nerano
40 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Vegan Butter
2h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min