Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough Starter
- 50 g sourdough starter (see tip)
- 100 g strong white bread flour
- 100 g filtered water
Ciabatta
- 300 g water
- 400 - 450 g strong white bread flour
- 10 g salt
- 2 Tbsp olive oil
- semolina, for dusting
Topping
- 250 g raw cashew nuts, soaked in warm water for approx. 1 hour
- 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 70 g olive oil
- ½ tsp mustard
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 200 g leeks, cut in pieces
- 200 g broccoli, cut in strips
- 200 g fresh mushrooms, cut in pieces
- 100 g Swiss chard, cut in strips
- ½ tsp dried chilli flakes
Assembly
- 2 garlic cloves, halved for rubbing
- 30 g watercress, leaves only
- 1 Tbsp olive oil, for seasoning, plus extra for greasing
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 224 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
English Brunch
50min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min