Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1 Std.
Raw Beetroot Soup
5 Min
Beetroot salad
10 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min