Apparaten en accessoires
Russian Beetroot Salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (optioneel)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (optioneel)20 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
583 kJ /
139 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Potato and Celeriac Gratin
1u. 10min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1u.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1u.
Mint Courgettes
30min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1u.
Apple Cake
1u.
Ratatouille
40min
Avocado and Banana Ice Cream
6u. 15min
Borscht
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1u.