Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Sauerkraut soup
50min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Spelt Bread
1h 45min
Russian beetroot salad
1h 10min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Ratatouille
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min