Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Beetroot Salad
10min
Ratatouille
40 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Courgette side dish
30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
White Bean Salad
5min