Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 35 g olive oil
-
100
g sweet potato, peeled, ends trimmed, trimmed if
necessary to fit blade width (see tips) - 150 g courgette, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 100 g carrots, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)
- 100 g beetroot, ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 garlic cloves
- 150 g red pepper, sliced (5 mm)
- 150 g crème fraîche
-
150
g halloumi cheese
of feta cheese - 50 g walnut halves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2482.3 kJ / 593.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 711 mg