
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g plum tomatoes cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 scotch bonnet chillis (optioneel)
- 50 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g red onions quartered
- 150 g tomato purée
- 100 g vegetable oil
-
½
Tbsp dried thyme
of dried mixed herbs - ½ Tbsp curry powder
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled - 20 g all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning
- ½ Tbsp fine sea salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 205.4 kcal / 859.4 kJ
- Eiwitten
- 2.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Natrium
- 644.9 mg