Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g raisins
- 50 g blanched almonds
- 1 tsp chilli powder (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 500 g boneless lamb leg, cubed (3 cm)
- 15 g unsalted butter, soft
- 1 tsp nigella seeds
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch asafoetida
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 2 tsp garam masala
- 2 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Chicken Tikka Masala
45min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2h
Pork Vindaloo
4h
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Peshwari Naans
2h
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Onion Bhaji
45min