Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
of light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
of cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jasmine Rice
35 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Quinoa Anzac Biscuits
1 Std.
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Kung Pao Prawns
45 Min
Cashew Chicken
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min