Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
of light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
of cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seville Orange Sorbet
3 Std. 25 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Spaghetti Vongole
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Beef Noodle Pho
45min
Squid with Ginger and Soy
40min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Potato Cakes
45min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Cashew Chicken
45min