Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
of light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
of cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Steamed Bread Rolls
2 Std. 10 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken Broth with Bread Dumplings
1h 5min
Spaghetti carbonara
40min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min