Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
of light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
of cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Chocolate Ice Cream
31u.
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Bacon and Herb Gravy
1 Std. 15 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Steamed Garlic Prawns
30min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2h