Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g almonds
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g light brown sugar
- 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
- 220 g spelt flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp ground ginger
- 2 large eggs
- 200 g milk
- 300 g rhubarb, roughly chopped
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1621 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Apple cake
1 godz.
Courgette and Cocoa Cake
24h
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min