Rhubarb and Ginger Spelt Cake

Rhubarb and Ginger Spelt Cake

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
10 slices

Ingrediënten

  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    80 g
  • almonds
    200 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    30 g
  • light brown sugar
    220 g
  • orange thin peelings of skin and 50 g juice
    1
  • spelt flour
    220 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • ground ginger
    1 ½ tsp
  • large eggs
    2
  • milk
    200 g
  • rhubarb roughly chopped
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1621 kJ / 388 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...