Rhubarb and Ginger Spelt Cake
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and Ginger Spelt Cake

4.4 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 200 g almonds
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 220 g light brown sugar
  • 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
  • 220 g spelt flour
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 1 ½ tsp ground ginger
  • 2 large eggs
  • 200 g milk
  • 300 g rhubarb, roughly chopped

Voeding
per 1 slice
Calorieën
1621 kJ / 388 kcal
Eiwitten
9.9 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
20 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten