Compatibele versies
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Streusel
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g ground cinnamon
- 30 g Demerara sugar
- 30 g flaked coconut
Pineapple in Chilli Syrup
- 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
- 1 fresh red chilli, halved lengthways
- 400 g sugar
- 380 g dark rum
- 850 g water
- 1 Tbsp cornflour
- ice cream, for serving (see tip)
- fresh mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Pasta Dough
1h
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Houmous
13h 30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Pickle (Achcharu)
48h 30min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min