Apparaten en accessoires
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 portions
Ingrediënten
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
waterdark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
2905 kJ /
693 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
97 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook with Blade Cover
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango chutney
1u. 20min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1u. 50min
Thai Green Curry Paste
10min
Béchamel Sauce
15min
Ras el Hanout
15min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4u. 10min
Earl Grey Kulfi
8u. 35min
Saag Paneer
13u.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Sriracha Sauce
72u. 20min
Sumac and Tahini Houmous
10min