Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 portions

Ingrediënten

Coconut Streusel
  • plain flour
    50 g
  • unsalted butter cold, diced
    30 g
  • ground cinnamon
    5 g
  • Demerara sugar
    30 g
  • flaked coconut
    30 g
Pineapple in Chilli Syrup
  • fresh pineapple (approx. 2 kg)
    1
  • fresh red chilli halved lengthways
    1
  • sugar
    400 g
  • dark rum
    380 g
    water
  • water
    850 g
  • cornflour
    1 Tbsp
  • ice cream for serving (see tip)
  • fresh mint leaves for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 36 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 2905 kJ / 693 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 97 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...