Compatibele versies
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Streusel
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g ground cinnamon
- 30 g Demerara sugar
- 30 g flaked coconut
Pineapple in Chilli Syrup
- 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
- 1 fresh red chilli, halved lengthways
- 400 g sugar
- 380 g dark rum
- 850 g water
- 1 Tbsp cornflour
- ice cream, for serving (see tip)
- fresh mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste
50 Min
Boiled eggs
20min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Spiced Red Wine Pears
45 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Sticky Toffee Puddings
1h
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Keralan Fish Curry
30 min.
Cumin Rice
25min
Lavender Shortbread
1h
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min.