Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
of ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Prawn Saganaki
35min
Cod with citrus butter
50min
Creamed Cod
45 Min
Hake and Prawn Burger
15 min
Veracruz Fish
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min