Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
of ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Fish Stew
45min
Shrimp Yakisoba
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min