Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
of ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Creamed Cod
45 min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Salmon Soufflé
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Vegetarian Chilli
1h 5 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Creamy Pepper Soup
20min
Tomato and Haddock Rice
50 min