Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 130 - 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp paprika
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 600 g water
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 800 g tinned large white beans, rinsed (drained weight)
- 500 g fresh tuna, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Veracruz Fish
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Portuguese Leeks
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h