Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 130 - 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp paprika
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 600 g water
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 800 g tinned large white beans, rinsed (drained weight)
- 500 g fresh tuna, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min