Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 130 - 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp paprika
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 600 g water
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 800 g tinned large white beans, rinsed (drained weight)
- 500 g fresh tuna, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Garlic and White Bean Stew
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Potato Cakes
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min