Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney

Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney

4.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Pineapple Chutney
  • fresh red chilli deseeded if desired
    ½
  • red pepper cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • pineapple peeled, cut in pieces (3 cm)
    1000 g
  • chipotle chilli flakes
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • mustard seeds
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    50 g
  • jam sugar
    200 g
Hoisin Pulled Pork
  • vegetable oil
    10 g
  • onions quartered
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • pork shoulder, boneless in one piece
    800 g
  • tomato purée
    40 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • hoisin sauce plus extra for serving
    220 g
  • light brown sugar
    40 g
  • soy sauce
    1 Tbsp
  • Chinese five spice powder
    ½ tsp
  • brioche burger buns
    6
  • little gem lettuce for serving
    2 - 3

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 892 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 3485 kJ / 833 kcal
Vetten 30 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 114 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...