
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli deseeded if desired
- 100 g red pepper cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 833 kcal / 3485 kJ
- Eiwitten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vezels
- 5 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 892 mg