Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
of 1 ½ oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 98.1 g
- Vetten
- 120.1 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1458.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Bern-style Rösti (TM6)
40 Min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30 Min
Waldorf Salad
15 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min