Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad

Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Pork belly meat, boned, with rind
    26 oz
  • mustard
    1 ½ - 2 oz
  • salt divided, to taste
    7 pinches
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • fresh parsley, leaves only
    ½ oz
  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • capers drained
    2 oz
  • lemon juice, freshly squeezed
    2 oz
  • water
    35 oz
  • long-grain white rice
    9 oz
  • carrots cut into half moons (½ in.)
    10 oz
  • red bell pepper cut into pieces (1 in.)
    5 oz
  • yellow bell pepper cut into pieces (1 in.)
    5 oz
  • zucchini cut into pieces (1 in.)
    14 oz
  • garlic cloves
    2
  • honey
    5 oz
  • tamari sauce
    1 ½ oz
    1 ½ oz soy sauce

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1458.6 mg
Eiwitten 26.3 g
Calorieën 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
Vetten 120.1 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 39 g
Koolhydraten 98.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...