Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
of 1 ½ oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 98.1 g
- Vetten
- 120.1 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1458.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Mulled Wine
15 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Hummus
Geen beoordelingen
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4h
Christmas Tree Spinach Puff
1 godz.