Apparaten en accessoires
Ginger bundt cake
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
12 portions
Ingrediënten
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
172.4 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
20.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked honey cheesecake
4u. 20min
Peach and plum upside-down cake
50min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1u. 30min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Hot cross buns
1u. 40min
Apple sponge pudding
1u. 20min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Zucchini slice
45min
Caribbean carrot cake
2u. 10min
Healthy biscuits
35min