Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1346 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta gnocchi
2h
Asparagus risotto
40min
Polenta
25min
Mushroom risotto
30min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Ricotta and polenta chips
2u. 20min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min