Semolina dumplings with mushroom sauce

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Semolina dumplings
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • milk
    300 g
  • salted butter
    30 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • fine semolina
    200 g
  • egg yolks
    2
  • water (approx. 2 litres)
  • plain flour for dusting
Mushroom sauce
  • eschalots
    3
  • garlic clove
    1
  • white wine
    50 g
  • salted butter
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1351.1 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 2700.3 kJ / 645.4 kcal
Vetten 37.6 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 22.8 g
Koolhydraten 62.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...