Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1346 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Asparagus risotto
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Mushroom risotto
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min