Semolina dumplings with mushroom sauce
TM6 TM5

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Semolina dumplings

  • 200 g fine semolina
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 300 g milk
  • 30 g salted butter
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 pinches nutmeg
  • 1 ½ tsp salt
  • water (approx. 2 litres)
  • 2 egg yolks
  • plain flour, for dusting

Mushroom sauce

  • 1 garlic clove
  • 3 eschalots
  • 40 g salted butter
  • 50 g white wine
  • 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 30 g plain flour
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • fresh chives, finely chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2625.8 kJ / 625.2 kcal
Eiwitten
15.5 g
Koolhydraten
50.6 g
Vetten
38.7 g
Verzadigd vet
23.7 g
Vezels
7 g
Natrium
1346 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten