Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 3 oz red bell pepper, in pieces
- 3 oz green bell pepper, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz chicken thigh, boneless and skinless, cut into pieces
- 16 squid rings, raw
- 3 ½ oz canned crushed tomatoes
- 1 pinch saffron threads
- ½ tsp kosher salt, Diamon Crystal®
- 1 pinch paprika
- 17 ½ oz fish stock
- 8 fresh mussels, well scrubbed and debearded
- 4 large raw shrimp
- 16 fresh clams cleaned
- 7 oz short grain rice
- 2 lemons, in wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 911 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Tiramisu
5h 20min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
New England Clam Chowder
45min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Squid Ink Pasta
1h
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
California Stuffed Artichokes
55min
Paella
30min
Shrimp Scampi
40min