Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 3 oz red bell pepper, in pieces
- 3 oz green bell pepper, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz chicken thigh, boneless and skinless, cut into pieces
- 16 squid rings, raw
- 3 ½ oz canned crushed tomatoes
- 1 pinch saffron threads (optioneel)
- ½ tsp kosher salt, Diamon Crystal®
- 1 pinch paprika
- 17 ½ oz fish stock
- 8 fresh mussels, well scrubbed and debearded
- 4 large raw shrimp
- 16 fresh clams cleaned
- 7 oz short grain rice
- 2 lemons, in wedges, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 911 mg
Alternatieve recepten
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Garlic Shrimp
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Seafood Quesadillas
2h
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Japanese Souffle Pancakes
40 min
Aji Verde Sauce
1h
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min