Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
of 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
of sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1h 55min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min