Compatibele versies
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 510.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple-glazed Carrots
45min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10 min
Christmas Quesadillas
55min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
Garlic Turkey Stew
45min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min