Compatibele versies
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 510.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Garlic Turkey Stew
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 godz. 10 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1u.
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1u.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min