Roasted Sweet Potato Tart

Roasted Sweet Potato Tart

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
10 slices

Ingrediënten

Vegan Pastry
  • plain flour
    260 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coconut oil solid
    120 g
  • water cold, plus extra boiling for soaking
    80 g
  • dried mixed herbs
    1 tsp
Houmous Filling
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • almond milk
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • Medjool dates pitted
    5
  • garlic clove
    1
  • tahini
    1 Tbsp
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Vegetable Topping
  • red onions thinly sliced (2 mm)
    3
  • balsamic vinegar
    3 Tbsp
  • apples thinly sliced (2 mm)
    2
  • coconut oil melted
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sweet potatoes thinly sliced (2 mm)
    2
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 289.4 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1508.1 kJ / 360.5 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 49.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...