Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
of 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
of 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
of 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2282 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 44.35 g
- Vetten
- 22.85 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Veal fillet with mirabelle plums
Geen beoordelingen
Courgette side dish
30min
Potato goulash
1h
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Versatile smooth soup
45min
Borscht
50min