Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
  • fresh dill leaves only
    2 stalks
  • salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces
    250 g
  • lemon juice freshly squeezed
    20 g
  • olive oil lemon flavoured
    5 g
    5 g olive oil
  • dried red peppercorn
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • mixed sprouts
    30 g
  • white bread toasted
    6 slices

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 435.2 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 1678.3 kJ / 401.2 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 24.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...