Apparaten en accessoires
Avocado with egg and salmon tartare
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Easy Easter
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2u. 30min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Geen beoordelingen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1u.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2u.
Cauliflower Tabbouleh
10min
Curry potato soup
35min
Aperol spritz sorbet
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
1u. 30min
Apple punch
30min
Folded Herb Bread
Geen beoordelingen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1u. 30min