Apparaten en accessoires
Avocado with egg and salmon tartare
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Easy Easter
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoholics
1u.
Lemon caper butter
10min
Cheesecakes in jars
4u.
Steamed chocolate cake with whipped cream
1u. 10min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2u.
Melon Granita
4u.
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1u. 15min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Sangria
10min
Baked cheesecake
3u. 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1u. 15min