Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 200 g Parmesan cheese, in pieces
- 60 g almonds, slivered, blanched
- 1 garlic clove
- 60 g basil leaves, fresh
- 170 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
Mushroom Orzotto
- 1 lemon
- 15 g mushrooms, dried
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves and tender stems
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp black peppercorns
- 115 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 225 oz dried pasta, type orzo
- 85 g white wine
-
450
g water
of 450 g chicken stock - 170 g fresh brown mushrooms, sliced
- 60 g pine nuts
Pesto Salmon
- 570 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless
Blistered Tomatoes
- 4 stalks cherry vine tomatoes
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 lemon, sliced and grilled, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 92 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2127 mg
Alternatieve recepten
Mixed Herbs Rice
35 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Guacamole
5 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Bruschetta
3 Std.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Layered bread
2h 30 min
Green mojo
Geen beoordelingen
Steak tartare
30 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Cucumber Margarita
10 Min