Apparaten en accessoires
Za'atar pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
300 g
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Eiwitten
36.4 g
Calorieën
9021 kJ /
2156 kcal
Vetten
217.6 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Vegan Aquafaba Butter
2u. 25min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8u. 30min
Vegan Aioli Sauce
10min
Aquafaba meringue kisses
2u. 30min
Vegan Butter
2u.
Vegan Pepperoni
5u. 10min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3u.
Tahini dip (tarator)
5min
Crêpes with herbs
1u.
Tarator (tahini dip)
5min