Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g olive oil, plus extra for topping
- 150 g blanched almonds, toasted
- 1 - 2 garlic cloves
- 40 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- 5 sprigs parsley, leaves only, washed and dried
- 1 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 50 g lemon juice
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9021 kJ / 2156 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 217.6 g
Alternatieve recepten
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Moroccan Mint Tea
25 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Tahini dip (tarator)
5 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Falafel
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min