Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
of 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Umami Paste
5 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 Std.
Sous-Vide Turkey Breast
3 godz.
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Bistro Mayonnaise
5 Min
Tequila Sour (Metric)
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Vanilla ice cream
12 Std.
Tabbouleh
2 Std. 15 Min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min