Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
of 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Flan Pudding
3h
Shrimp Louie Salad
1h 30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Spiced lamb flatbread
1h 50 min
Arabian spice mix
5 Min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Fermented Red Onions
84h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Grated Potato Pancakes
Brak ocen