Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
of 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Pasta Fagioli Soup
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Melon Granita
4h
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Split Pea Soup
2h 10min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Mac "n" Cheese Burger
3h 10min