
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb Soup
- 2 yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves
- ½ garlic bulb cut horizontally
- 5 - 6 sprigs fresh thyme
- 18 - 20 oz lamb shoulder, bone in
- salt to season
- ground black pepper to season
- 21 oz butternut squash peeled, cut into pieces
- olive oil to drizzle
- 3 ½ oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ oz celery sticks cut into pieces (1 in.)
- 42 oz water plus extra to deglaze
- 2 dried bay leaves
Butternut Squash Ravioli
- 11 oz pasta flour (type 00)
- 3 large eggs
- ½ oz olive oil
- 1 ½ tsp salt divided
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 2 tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- water to boil ravioli
- fresh thyme leaves to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kcal / 2014 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vezels
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 563 mg