Apparaten en accessoires
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mango and turmeric sorbet
10min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1u. 10min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1u. 35min
Okra and meat stew (bamia)
1u.
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1u. 25min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Paneer tikka
40min
Lentil and chorizo stew
3u. 45min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Gin and cucumber cooler
10min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24u. 15min