Apparaten en accessoires
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mexican chicken soup
30 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 Std. 15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Lemon cake
2 Std.
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Apple cake
1 Std.
Creamy carrot and lentil soup
35 Min