Moroccan sweet pastry (Briouats)

Moroccan sweet pastry (Briouats)

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • blanched almond
    150 g
  • sugar
    60 g
  • egg
    1
  • orange blossom water (see tip)
    15 g
  • filo pastry
    2 sheets
  • unsalted butter melted
    50 g
  • honey
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 2050 kJ / 490 kcal
Vetten 33 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...