Apparaten en accessoires
Harissa sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 Complete Recipe
Ingrediënten
-
caraway seeds25 g
-
cumin seeds30 g
-
fresh red chillies cut into halves lengthwise, seeds removed250 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
garlic cloves4
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
red wine vinegar20 g
-
2 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder2 tsp
-
extra virgin olive oil80 g
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Complete Recipe
Eiwitten
13.8 g
Calorieën
5530 kJ /
1274 kcal
Vetten
108.9 g
Koolhydraten
59.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Salmon kabsa
35min
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Arabian spice mix
5min
Gazelle horns
1u.
Chicken pastilla
1u. 10min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2u. 40min
Zhoug
10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Lebanese Spiced Flatbread
3u. 20min