Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimm's Jelly
- 150 g caster sugar
- 350 g water
- 25 g fresh root ginger, grated
- 1 lemon, 20 g juice and thin peelings of skin
- 100 g Pimm's
- 50 g gin
- 7 ½ gelatine leaves, or enough to set 600 g liquid
- 200 g fresh strawberries, hulled and thinly sliced
- 1 bunch fresh mint, leaves only, sliced in fine strips
Cucumber Sorbet
- 40 g granulated sugar
- 225 g cucumber, seeds removed, cut in pieces (5 cm)
- 225 g ice cubes
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 667 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Black Forest Trifle
1h 45min
Meringue Ghosts
12hod. 25min
Hollandaise Sauce
15 Min
Raspberry Balsamic Glaze
73sa
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Lemon Posset
2h 40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min