Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Garlic
- 2 garlic bulbs
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk, cold
Assembly
- 2 sprigs fresh thyme leaves
- 600 g tomatoes, mixed (e.g. beef, plum, cherry), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1283 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 547 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min