Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 300 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 egg yolk, from large egg
- 50 g water, ice cold
Filling
- 200 g Gouda, cut in pieces
- 150 g cooked ham, cut in pieces
- 200 g double cream
- 4 large eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g leeks, sliced in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
Alternatieve recepten
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1h
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Crêpes de morcilla y pera
1h 10 min
Quiche Lorraine
50 min
Costrada griega
50 min
Hojaldre de mejillones y verduras
1h
Lasaña de pollo y espinacas
1h
Saltimbocca a la romana
30 min
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
1h
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1h 10 min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min