
Apparaten en accessoires
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
173 kcal /
724 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
610 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland