Apparaten en accessoires
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
610 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
724 kJ /
173 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Baba Ganoush
1u.
Caesar Salad Dressing
5min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5u. 20min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2u.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Geen beoordelingen
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1u.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2u.
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2u.