Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 - 180 g red radishes, with leaves
- 5 pinches salt, or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 610 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Seafood Marinade
5min