Apparaten en accessoires
Apricot and Nut Stuffing
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
dried apricots120 g
-
boiling water120 g
-
wholemeal bread torn in pieces220 g
-
walnut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves10
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mace¼ tsp
-
onions quartered300 g
-
unsalted butter diced50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
358 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1404 kJ /
338 kcal
Vetten
23 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Irish Soda Bread
45min
Bread Sauce
1u. 25min
Rhubarb Crumble
55min
Festive Nut Roast Wreath
2u.
Cranberry Sauce
1u.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1u. 55min
Chunky Coleslaw
5min
Spiced Red Cabbage
1u. 10min
Mince Pies
1u. 10min
Carrot and Swede Mash
20min
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min
Yorkshire Pudding
1u.