Apricot and Nut Stuffing

Apricot and Nut Stuffing

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 portions

Ingrediënten

  • dried apricots
    120 g
  • boiling water
    120 g
  • wholemeal bread torn in pieces
    220 g
  • walnut halves
    100 g
  • blanched hazelnuts
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • fresh sage leaves
    10
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mace
    ¼ tsp
  • onions quartered
    300 g
  • unsalted butter diced
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 358 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1404 kJ / 338 kcal
Vetten 23 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...