Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g dried apricots
- 120 g boiling water
- 220 g wholemeal bread, torn in pieces
- 100 g walnut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 10 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp mace
- 300 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1404 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 358 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Swede Mash
20 min
Rhubarb Fool
1h 10min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Christmas Bread Sauce
15min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Mince Pies
1h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rhubarb Crumble
55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Brandy Butter
10min