Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 617 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Veggie Wellington
2h
Overnight Oats with a Peach Compote
8h 45min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Veggie Rolls
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min