
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 90 g water cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kcal / 617 kJ
- Eiwitten
- 2.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vezels
- 0 g