Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 617 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min.
Mulligatawny Soup
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Curried Parsnip Soup
30 min.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Seedy Marmalade Flapjacks
40min