Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Salsa Verde
10min
Beetroot Houmous
15min
Houmous
13 Std. 30 Min
Red Pepper Houmous
5 min