Tahini and Beetroot Dip
TM5 TM6

Tahini and Beetroot Dip

4.2 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 750 g water
  • 450 g raw beetroots, peeled, quartered
  • 225 g tahini
  • 45 g lemon juice
  • 2 garlic cloves
  • 3 ice cubes
  • ¼ tsp fine sea salt
  • extra virgin olive oil, for dizzling
  • 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
910 kJ / 220 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
5.6 g
Vetten
17.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten