Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
- 10 g pumpkin seeds
-
40
g lardo (see tip), cut in pieces (2 cm)
of pancetta
Pea Soup
- 530 g frozen peas
- 40 g unsalted butter, diced
- 150 g double cream
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
Serving
-
120
g quark (curd cheese)
of ricotta cheese -
30
g lardo (see tip)
of coppa ham, cut in thin strips - 30 g pumpkin seed oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259.8 kJ / 540.1 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 44.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 160.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min